Wekelijkse biodanzalessen

verareijns-biodanzavooriedereenJe kunt bij mij elke week biodanzalessen volgen in Zaandam.  Je leert van alles over biodanza en het is fijn om elke week te dansen omdat biodanza dan een (transformatie)proces in je teweeg kan brengen, om het leven nog meer te leven zoals jij dat wilt!

We dansen vanuit ons gevoel. Biodanza is een systeem dat het niet nodig maakt om te denken tijdens de les. We dansen niet met pasjes, maar dansen onze eigen dans, onze eigen expressie van dat moment. Ik neem je mee in het vinden van jouw eigen ritme. Vandaaruit stem je je af op de anderen als we samen dansen. Ik neem je ook mee in de melodie zodat je meer vloeiendheid en innerlijke rust kunt toelaten en een gevoel van harmonie en balans kan ervaren. Tijdens de les staat plezier maken en genieten voorop, soms in een dans alleen, soms met zijn tweeën, en soms met de hele groep.

De muziek die gedraaid wordt is heel divers, van Dixieland en Jazz tot Zuid-Amerikaans, van Klassiek tot Afrikaans, New Age, muziek met zang en instrumentaal, kortom muziek van over de hele wereld uit verschillende tijdperken.

Hartjes Biodanzavoor iedereen Effect van wekelijkse biodanzalessen

Na de les voel je je vaak vitaler, meer ontspannen en in balans.

Hartjes Biodanzavoor iedereen Voor wie zijn de lessen

Rolando TorroBiodanza is geschikt voor iedereen: zowel jong en oud, man en vrouw, lenig of stram. Je kunt ook prima genieten van Biodanza als je beperkingen hebt. Het gaat namelijk niet om goed of fout, mooi of lelijk, het gaat erom te genieten van de muziek en het bewegen, jouw dans is altijd uniek en altijd goed. In die ontspanning kan je uit je hoofd, in je lijf het transformerende proces toelaten. Danservaring is niet van belang.

Hartjes Biodanzavoor iedereen Praktisch

  • We dansen in kleding waarin je je lekker kunt bewegen. In de winter zijn laagjes handig. We dansen het liefste op blote voeten, maar schoentjes met zachte zooltjes kan ook.
  • Voor en/of na de les is er gelegenheid om koffie/thee te drinken.

Hartjes Biodanzavoor iedereen Kom voor een proefles!

Hartjes Biodanzavoor iedereen Kosten

  • 3 proeflessen: 33 euro.
  • Strippenkaart, 10x in 13 lesweken op te maken: 150 euro.
  • Abonnement (13 lessen) tot de kerstvakantie: 182 euro. (Deze lessen zijn niet in te halen/later op te nemen als je niet komt). Geen les op 8 en 29 oktober ivm Savita resp. herfstvakantie. (herfstvakantie onder klein voorbehoud dat het Zaans Toneelhuis het toneel niet in gebruik heeft voor decorstukken. In dat geval kan de herfstvakantie verschoven worden.)
  • Losse les: 17 euro.
  • Je oude strippenkaart kun je gewoon gebruiken tot die op is.
  • (mocht de bijdrage voor jou niet lukken, neem dan contact met me op, we komen er samen uit).
lesmetvera1
weekles biodanza voor iedereen vera zaandam

Agenda Wekelijkse lessen