Return to Nature

Dans- en kampeer 6-daagse in de natuur

 

biodanza voor iedereen hartjes-bg  

22 t/m 27 juli 2024

Locatie: Milonga (Noord-Frankrijk ca 300 km vanaf Utrecht)

 

Ga jij mee?

Verlang je naar verbinding en verdieping met jouw natuurlijke vrouw-zijn. Samen met andere vrouwen te dansen, te delen en op te laden. Het leven te eren en te vieren? Wij nemen je graag mee naar een magische plek in Noord-Frankrijk buiten in de natuur.

biodanza voor iedereen buiten

In deze 6-daagse zal de dans de organische verbinding zijn en hier omheen laten we het programma in een organische flow ontvouwen. Tussen de tijd van zijn, heerlijk eten en dansen, zijn er ceremonies van cacao & stembevrijding. Ook bieden we een “nature quest” aan en nodigen we je uit voor co-creatie. We maken graag ruimte voor elkaar’s wijsheid en talenten. Te denken valt aan massages, muziek en creatieve dingen. Dit is optineel en dus niet verplicht. Laat het ons weten wat jij wilt bijdragen!

biodanza voor iedereen hartjes-bg Wanneer: 

Maandag 22 juli vanaf 13 uur t/m zaterdag 27 juli 11 uur.

biodanza voor iedereen hartjes-bg Waar: Milonga (Noord-Frankrijk ca 300 km vanaf Utrecht)

biodanza voor iedereen hartjes-bg Wat krijg je er allemaal voor:

  • 6 Dagen kamperen of logeren op deze geweldige natuurplek.
  • Maandag vanaf 13 uur tot zaterdag 11 uur.
  • Prijs is inclusief maaltijden, workshops en verblijf.
  • Een prachtige zaal om te dansen/samen te komen.
  • Tenminste 7 dansworkshops e/o ceremonies/ gastworkshops zoals stembevrijding, Biodanza in de natuur.

biodanza voor iedereen hartjes-bg Kosten:

Bijdrage 535 euro voor kamperen en 585 euro voor gedeelde 2-persoonskamer. 1-persoonskamer is 100 euro extra. Wij vragen om een aanbetaling te doen van 185 euro bij aanmelding.

biodanza voor iedereen hartjes-bg Aanmelden:

Je kan je aanmelden via een e-mail aan Vera o.v.v. Milonga. Of je kunt bellen met Vera 0p 06 40 01 00 97 of je kunt een whatsapp sturen naar Vera (06 40 01 00 97)  of Yvonne (06 16 16 99 76).

biodanza voor iedereen hartjes-bg Annuleringsafspraken:

Annuleren tot 1 juni: aanbetaling minus 15 euro administratiekosten;
Annuleren van 1 t/m 21 juni: aanbetaling minus 75 euro;
Na 21 juni geen restitutie van de aanbetaling.
 

Be the change

Vera en Yvonne faciliteren deze retraite vanuit een diep verlangen om in de natuur te zijn en te leven vanuit diepe verbondenheid,samen met elkaar. De dans opent ruimte voor nieuwe ervaringen in ons vrouw-zijn en is pure voeding voor de ziel. Daarnaast nodigen we je uit om je meer te wortelen in jouw natuurlijk zijn, in respect met het ritme van moeder aarde. Overgave aan de tijd die we hebben en gevoed door ons diep innerlijk weten. We gaan weer vertrouwen op wie we werkelijk zijn, wijze en krachtige vrouwen die dansend door het leven gaan.

 

 

Hartjes Biodanzavoor iedereen  Docenten

yvonneschiop

Yvonne Schop

Biodanza-docent

Website

Vera Reijns return to nature biodanza

Vera Reijns

Biodanza-docent

Mail Vera

Website

Ontmoet ons

Yvonne is gepassioneerd danser, wereldburger, en natuurgeneeskundige. Altijd open om haar wijsheid op het gebied van heling te vergroten. Momenteel volgt ze het pad van de Sangoma’s, de sjamanen van Afrika. Daarnaast heeft zij Zuid-Afrika als haar thuisland gemaakt om dichter in de natuur te zijn, samen met zoon en hond. Ze heeft een diepe wijsheid over heling, plantmedicijnen en energiefrequenties. Ze is een ervaren Biodanza facilitator en didactisch docent. Dans en muziek openen haar hart en laat haar thuiskomen in haar essentie. Ze volgt haar hart, intuitie & “follows the sun”

Vera heeft van jongs af aan al een grote affectie met dans, bewegen en gezondheidszorg. Na jarenlang als trainer gewerkt te hebben in de gezondheidszorg is ze haar passie gaan volgen. Inmiddels is ze een ervaren Biodanza facilitator en dictactisch docent en danst door het leven. Ze verzorgt wekelijkse lessen en organiseert workshops. Haar specialisatie is natuur en de elementen,alswel Biodanza om rouwverwerking te ondersteunen. Biodanza geeft haar rust en kracht, om haar eigen pad te kunnen volgen. Uit het hoofd, in het hart!

Gastfacilitators

leonoorpronk

Leonoor Pronk is een bevlogen Biodanza facilitator en een groot fan van Biodanza in denatuur. Een ware ontdekkingsreis om de schoonheid en grootsheid van de natuur en jezelfte ervaren. Ze nodigt je van harte uit om in Milonga de verdiepende verbinding met denatuur en met jezelf te beleven. www.biodanzametleonoor.nl

titiabloemhof 1

Titia Bloemhof is stembevrijder en mindfulnesstrainer met een grote passie voormantra-zingen. “ Er bestaan geen goede of foute klanken. Iedere klank van je stem iseen perfecte uitdrukking van wie je bent”. www.titiabloemhof.n