Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Biodanza en stembevrijding – december

9 december 9 2023 @ 10:30 - 17:30

biodanza en stembevrijding vera

vera-en-titia-biodanza-stembevrijding

Expressie geeft leven – biodanza en stembevrijding!

Alle verrukking van het leven komt van binnen uit. We nodigen je uit op een ontdekkingstocht naar alles in jezelf, perfect, imperfect, bekend en onbekend, alles doet ertoe. Gewoon jezelf zijn, zonder je best te hoeven doen, iedere klank en iedere beweging is een perfecte expressie van wie jij bent. We gaan ons potentieel niet alleen verkennen maar ook vergroten. We gaan onszelf verrassen en verrijken. Zomaar jezelf laten zien is ook kwetsbaar. Heel snel kunnen gedachten komen van wat de ander er wel niet van vindt, vinden ze me nog wel leuk? Diep in onszelf willen we allemaal gehoord en gezien worden, erbij horen, liefde ontvangen en liefde geven. Om de stappen te durven nemen om authentiek te zijn, je niet in te houden, maar ook jezelf niet overschreeuwen, te handelen uit zelfrespect, eigenwaarde en zelfliefde.

Deze workshop is een blijver, steeds optimaal  genieten en ook nu weer 2 dagen Biodanza en Stembevrijding. Je kan beide dagen meedoen, en je kan er ook voor kiezen om maar 1 dag mee te doen. We dansen een dagdeel en een ander dagdeel gaan we met stembevrijding nog vollediger onszelf uitdrukken. We sluiten waarschijnlijk af met Mantra-zingen waarin onze “gelijkheid” doorklinkt en doorvoeld kan worden. De volgorde kan nog aangepast worden.

Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd. Je neemt zelf iets mee voor de lunch om te delen. Zo maken we samen een mooi buffet van diverse gerechten.

Praktische informatie:

Zaal open: 10 uur.
Start: 10.30 uur.
In de ochtend is er, na een korte kennismaking, biodanza door Vera.
In de middag stembevrijding door Titia.
De middag sluiten we af met mantra zingen onder begeleiding van Titia.
We zijn klaar tussen 17.00 en 17.30 uur
biodanza stembevrijding vera
Je komt van buiten meteen in de zaal binnen, ons verzoek is om daar meteen je straatschoenen te verwisselen voor pantoffels/dikke sokken.
Koffie, thee, lekkers en fruit zullen klaarstaan.
Lunch met potluck: graag zelf iets te eten meenemen om te delen, dan maken we een rijk lunchbuffet samen.
Zelf borden en bestek meenemen en een plastic zak om alles weer vuil mee terug te nemen. Kopjes zijn wel aanwezig.
Bijdrage: 70 euro. Voor mensen uit mijn wekelijkse biodanza groepen: 60 euro.
Graag vooraf aanmelden en betalen bij Titia (zie cc): stuur ons een email met jouw aanmelding (je kunt op deze mail antwoorden.). Je ontvangt van Titia dan een email met rekeningnummer.

Docenten: Vera Reijns – Biodanza  en Titia Bloemhof – Stembevrijding en Mantrazingen,

Gegevens

Datum:
9 december 9 2023
Tijd:
10:30 - 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisatoren

Vera Reijns
Titia Bloemhof

Locatie

Het Groene Veld
G.J. Scheurleerweg 212
Amsterdam, 1027 BA
+ Google Maps

 

Hartjes Biodanzavoor iedereenBiodanza voor iedereen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Biodanza voor iedereen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.