Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Biodanza ochtendles 28/11

28 november 28 2023 @ 09:45 - 11:15

biodanza ochtendles vera

balans biodanzavooriedereen veraOok dit najaar lekker dansen op dinsdagochtend met Vera in Zaandam. Met name voor mensen die kennis willen maken met biodanza.

We dansen vanuit ons gevoel. Biodanza is een systeem dat het niet nodig maakt om te denken tijdens de les. We dansen niet met pasjes, maar dansen onze eigen dans, onze eigen expressie van dat moment. Ik neem je mee in het vinden van jouw eigen ritme. Vandaaruit stem je je af op de anderen als we samen dansen.

Practisch:

  • We dansen in kleding waarin je je lekker kunt bewegen. In de winter zijn laagjes handig. We dansen het liefste op blote voeten, maar schoentjes met zachte zooltjes kan ook.
  • Voor en/of na de les is er gelegenheid om koffie/thee te drinken.

Biodanza is geschikt voor iedereen: zowel jong en oud, man en vrouw, lenig of stram. Je kunt ook prima genieten van Biodanza als je beperkingen hebt. Het gaat namelijk niet om goed of fout, mooi of lelijk, het gaat erom te genieten van de muziek en het bewegen, jouw dans is altijd uniek en altijd goed. In die ontspanning kan je uit je hoofd, in je lijf het transformerende proces toelaten. Danservaring is niet van belang.

Gegevens

Datum:
28 november 28 2023
Tijd:
09:45 - 11:15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Vera Reijns
Telefoon
+31 6 40010097
E-mail
vera.reijns@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

FluXus
Westzijde 168,
Zaandam, 1506 EK
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

 

Hartjes Biodanzavoor iedereenBiodanza voor iedereen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Biodanza voor iedereen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.