Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Biodanzales dinsdagochtend

12 september 12 2023 @ 09:45 - 11:15

ochtendles vera biodanza

biodanza ochtendles image biodanzavooriedereen vera

 

Ben jij meer een ochtendmens? Op dinsdagochtend kun jij je dag helemaal goed laten beginnen met mijn wekelijkse biodanzales.

Juist ook voor mensen die kennis willen maken met biodanza start ik deze nieuwe groep.

Practisch:

      • We dansen in kleding waarin je je lekker kunt bewegen. In de winter zijn laagjes handig. We dansen het liefste op blote voeten, maar schoentjes met zachte zooltjes kan ook.
      • Voor en/of na de les is er gelegenheid om koffie/thee te drinken.

Biodanza is geschikt voor iedereen: zowel jong en oud, man en vrouw, lenig of stram. Je kunt ook prima genieten van Biodanza als je beperkingen hebt. Het gaat namelijk niet om goed of fout, mooi of lelijk, het gaat erom te genieten van de muziek en het bewegen, jouw dans is altijd uniek en altijd goed. In die ontspanning kan je uit je hoofd, in je lijf het transformerende proces toelaten. Danservaring is niet van belang.

Gegevens

Datum:
12 september 12 2023
Tijd:
09:45 - 11:15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Vera Reijns
Telefoon
+31 6 40010097
E-mail
vera.reijns@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

FluXus
Westzijde 168,
Zaandam, 1506 EK
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

 

Hartjes Biodanzavoor iedereenBiodanza voor iedereen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Biodanza voor iedereen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.