Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Friday Night Feeling Good – december 2024

6 december @ 20:00 - 23:00

€20
biodanza feeling good

biodanza feeling goodIedere eerste vrijdag van de maand verzorgen Vera en Minco  een Feel Good Biodanza avond. Ook in 2024!

Feeling Good betekent voor ons warm en prettig, genieten, laagdrempelig en toch fijnzinnig en betekenisvol. Friday Night Feeling Good geeft je de kans om te dansen met verschillende docenten en deelnemers. Iedere Friday Night Feeling Good krijgt daardoor een eigen kleur, met altijd een Good Feeling. Kortom: een heerlijke dansavond voor iedereen!

Na de Vivencia is er gelegenheid om samen thee te drinken en te snoepen van mooi opgemaakte fruitschalen.

Om 19.30 gaan de deuren open, om 20.00 begint de avond en om 23.00 uur sluiten we gezamenlijk af met de mensen die er nog zijn.

Locatie :

 Buurtkamer Kadoelen, Nathan F Israelweg 3 Amsterdam Noord.

 

De kosten zijn 20 euro. Als je bij Vera of Minco of de gastdocent lessen volgt krijg je 2 euro korting. Heb je een krappe beurs, dan kun je vragen om de speciale rprijs van 10 euro. Ga naar de webiste van FridayNightFeelingGood om je in te schrijven of betaal cash aan de deur.

Gekochte kaartjes zijn overdraagbaar aan iemand anders of naar de eerstvolgende Friday Night maar niet restitueerbaar. 

Gegevens

Datum:
6 december
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Vera Reijns
Minco Ruiter

Locatie

Buurtkamer Kadoelen Nathan F. Israelw eg 3A, Amsterdam
Kadoelen Nathan F. Israelw eg 3A
Amsterdam,
+ Google Maps

 

Hartjes Biodanzavoor iedereenBiodanza voor iedereen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Biodanza voor iedereen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.