Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Friday Night Feeling Good – december

1 december 1 2023 @ 20:00 - 22:30

€20
biodanza feeling good

friday night feeking good biodanza met vera

Iedere eerste vrijdag van de maand verzorgen Vera en Minco  een Feel Good Biodanza avond.

Deze vrijdagavond een nieuwe biodanza special met Minco, Anneke en Arnold aan de Oostzijde 355 in Zaandam. Kom je meedansen?
Voor mensen met een krappe beurs is de entree op 1 december €10,00. Feels Good in deze donkere dagen. Wil jij ook bijdragen? Dat kan! Stort een vrijwillige bijdrage in onze spaarpot en maak het mogelijk voor iemand om mee te dansen. Bijdragen kan via de website:
Tot vrijdag!

 

Feeling Good betekent voor ons warm en prettig, genieten, laagdrempelig en toch fijnzinnig en betekenisvol. Friday Night Feeling Good geeft je de kans om te dansen met verschillende docenten en deelnemers. Iedere Friday Night Feeling Good krijgt daardoor een eigen kleur, met altijd een Good Feeling. Kortom: een heerlijke dansavond voor iedereen!

Na de Vivencia is er gelegenheid om samen thee te drinken en te snoepen van mooi opgemaakte fruitschalen.

Om 19.30 gaan de deuren open, om 20.00 begint de avond en om 23.00 uur sluiten we gezamenlijk af met de mensen die er nog zijn. Locatie :

de Oostzijde 355 in Zaandam.

De kosten zijn 20 euro enals je bij Vera of Minco lesse volgt krijg je korting. Ga naar de webiste van FridayNightFeelingGood om je in te schrijven.

Gegevens

Datum:
1 december 1 2023
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Vera Reijns
Minco Ruiter

Locatie

Zaandam
Oostzijde 355 Zaandam 1508 EP + Google Maps

 

Hartjes Biodanzavoor iedereenBiodanza voor iedereen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Biodanza voor iedereen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.