Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Viering 100e geboortedag van Rolando Toro Araneda

19 april @ 19:00 - 22:30

100jaarRTsmall

Een jubileum!100 jaar Rolando Toro vierkant

Gelukkig leven we in een tijd dat steeds meer mensen de magische kracht van Biodanza ontdekken. Minder bekend is dat het zijn oorsprong vindt in het brein van een meesterlijke grondlegger: Rolando Toro Araneda . Op 19 april 2024 zou hij bij leven 100 jaar geworden zijn. Wij vinden dat een hele goede reden om bij stil te staan. En dat gaan we doen door veel te bewegen, met elkaar, precies zoals Rolando dit bedoeld heeft.

 

Ik nodig je met veel plezier en een warm hart uit om deel te nemen aan het jubileumfeest 100 jaar Rolando Toro. Dat wordt helemaal begeleid door één van zijn bekendstAlejandro Balbi Toroe kleinzoons: Alejandro Balbi Toro.

 

 

Inloop vanaf 19.00 uur, vivencia van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur.

€12,50 per persoon (en €0,35 transactiekosten per bestelling).

Locatie: de Mammoet in Gouda.

 

Voor meer info zie: Biodanza NL

Voor kaarten zie: Hipsy

 

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
19:00 - 22:30
Evenement Tags:
, ,

Organisator

biodanza nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sportcentrum de Mammoet
Calslaan 101
Gouda, 2804 RT
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

 

Hartjes Biodanzavoor iedereenBiodanza voor iedereen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Biodanza voor iedereen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.