Biodanza, stembevrijding en mantrazingen

biodanza voor iedereen hartjes-bg  Expressie geeft leven.

 
Laat je inspireren op deze dag.
Wat vertelt jouw stem je?
Wat beweegt er in jouw lichaam?
 

Alle verrukking van het leven komt van binnen uit. We nodigen je uit op een ontdekkingstocht naar alles in jezelf, perfect, imperfect, bekend en onbekend, alles doet ertoe. Gewoon jezelf zijn, zonder je best te hoeven doen, iedere klank en iedere beweging is een perfecte expressie van wie jij bent. We gaan ons potentieel niet alleen verkennen maar ook vergroten. We gaan onszelf verrassen en verrijken. Zomaar jezelf laten zien is ook kwetsbaar. Heel snel kunnen gedachten komen van wat de ander er wel niet van vindt, vinden ze me nog wel leuk? Diep in onszelf willen we allemaal gehoord en gezien worden, erbij horen, liefde ontvangen en liefde geven. Om de stappen te durven nemen om authentiek te zijn, je niet in te houden, maar ook jezelf niet overschreeuwen, te handelen uit zelfrespect, eigenwaarde en zelfliefde.

De seizoenen inspireren ons om mee te bewegen met veranderingen die inherent zijn aan het leven zelf. Een dag waarin nieuwsgierigheid en een open houding je ruimte kan geven om te ervaren hoe het met je is. De ruimte om toe te laten wat losgelaten mag worden en wat je graag wilt behouden. 
We houden graag vast aan dat wat we kennen, dat geeft een gevoel van veiligheid. Vasthouden is vaak rigide, geeft een tunnelvisie, dan is het meer een vastklampen. Dat dan doen we vaak uit plichtsbesef, schuldgevoel of angst. Het is anders als het een keuze is uit passie. Wat als we nog alleen dat zouden doen wat ons echt plezier geeft, vervulling? Wat doe je dan niet meer en wat nog wel?
 

biodanza voor iedereen hartjes-bg  Voor meer praktische informatie zie Agenda.

 
 

Hartjes Biodanzavoor iedereen  Docenten:

Vera Reijns Biodanzavooriedereen

Vera Reijns

Biodanza

titiabloemhof

Titia Bloemhof

Stembevrijding en Mantrazingen