Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Friday Night Feeling Good- november

3 november 3 2023 @ 20:00 - 22:30

€20
biodanza feeling good

Fridaynight feelinggood november vera biodanzaDeze vrijdag  verzorgen Vera en Nathalia een Feel Good Biodanza avond. Het thema van deze biodanza-avond is “laat je bewegen door de wind“.

Feeling Good betekent voor ons warm en prettig, genieten, laagdrempelig en toch fijnzinnig en betekenisvol. Friday Night Feeling Good geeft je de kans om te dansen met verschillende docenten en deelnemers. Iedere Friday Night Feeling Good krijgt daardoor een eigen kleur, met altijd een Good Feeling. Kortom: een heerlijke dansavond voor iedereen!

Na de Vivencia is er gelegenheid om samen thee te drinken en te snoepen van mooi opgemaakte fruitschalen.

 

fnfgnov

Om 19.30 gaan de deuren op en, om 20.00 begint de avond en om 23.00 uur sluiten we gezamenlijk af met de mensen die er nog zijn. Locatie:

Buurtkamer Kadoelen

Nathan F. Israelweg 3A

Amsterdam Noord

De kosten zijn 20 euro enals je bij Vera of Minco lesse volgt krijg je korting. Ga naar de webiste van FridayNightFeelingGood om je in te schrijven.

Gegevens

Datum:
3 november 3 2023
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Vera Reijns
Minco Ruiter

Locatie

Buurtkamer Kadoelen Nathan F. Israelw eg 3A, Amsterdam
Kadoelen Nathan F. Israelw eg 3A
Amsterdam,
+ Google Maps

 

Hartjes Biodanzavoor iedereenBiodanza voor iedereen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Biodanza voor iedereen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.