Open BiodanzaLes

Uitnodiging Open BiodanzaLes ter gelegenheid van de 100e geboortedag van Rolando Toro Araneda

rolndotorro3

Lieve dansers,
Elk jaar is er een nationale biodanzaweek rondom de geboortedag van Rolando Toro, de man die het systeem Biodanza heeft ontwikkeld.Maar dit jaar is het een speciaal jaar dat over de hele wereld gevierd gaat worden en wij doen mee!
Rolando is geboren in Chili op 19 april 1924. Hij was erg verbonden met de natuur en nieuwsgierig naar wat vele wetenschappelijke disciplines konden bijdragen aan zijn theorieën. Zijn moeder bekrachtigde hem als jongetje in wat hij wel kon, hij nam later zelf als leraar de kinderen mee naar buiten om daar de natuur te ervaren. Hij zorgde voor veilige omgevingen voor straatkinderen zodat ze zich toch konden ontwikkelen.In de psychiatrie erkende hij de mens en ging niet uit van beperkingen door de ziekteEn nog zoveel meer…
Zijn grote droom was de hele planeet te laten dansen in liefde, vrede, harmonie, gelijkheid en vreugde
En stel je eens voor: dat de hele wereld na het ontbijt eerst gaat dansen, bijvoorbeeld in de straat waar je woont in de klas waar je zit, op je werk het eerste wat iedereen doet en herinner je dan:hoe je je voelt na een vivencia (workshop)Liefdevol, rustig, in harmonie, vitaal, vrolijk, geland in jezelf ipv opgestegen in je hoofd, empatisch,…..Dit is wat wij elke week weer bij onszelf terugvinden. Want dat hebben we allemaal in ons.

Ik nodig je uit om te komen dansen:dinsdag 16 april,
Zaal open om 1900 uur. De workshop begint om 19.30 uur

rolandotorro2


Voor deze speciale gelegenheid heeft mijn collega Erica Nap in opdracht van de Vereniging Biodanzadocenten Nederland een lied geschreven en gecomponeerd. In heel Nederland dansen we deze week op dit lied.

https://www.biodanza.nl/we-dansen-het-leven/

Bijdrage voor iedereen, juist ook voor de trouwe dansers die de liefde de wereld in brengen door elke week te dansen, is 7,50 euro. (Fijn als je dit contant kan meenemen)Voor mensen zonder biodanza-ervaring kun je aansluitend 3 lessen kopen met korting voor 32,50.Als je nieuw bent, laat me even weten dat je wilt komen via app/mail/telefoon, dank!

Op deze speciale avond is er natuurlijk ook gelegenheid om vragen te stellen.

Tot dans! Lieve groet,Vera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.