Het doek valt…..

En dan opeens valt het doek….Niet alleen voor het biodanza-seizoen maar ook ons wekelijks samenzijn op die inmiddels legendarische plek aan de Zaan. Het gaat me aan het hart, echt.

Maar ja ook dit hoort bij het leven…lekker cliché haha, maar waar. Loslaten, opruimen en in de nieuwe ruimte, letterlijk en figuurlijk, zijn er weer andere, nieuwe mogelijkheden. Wie weet wat onze nieuwe plek ons brengt?!

Laten we met nieuwsgierigheid en vertrouwen dansen. Nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat we bewegen, ergens naar toe bewegen om te onderzoeken, met open blik kijken wat er is of niet is. Om dat ontspannen te kunnen doen en inderdaad geen tunnelvisie maar ontvankelijk te kunnen zijn, is vertrouwen nodig. Vertrouwen in jezelf, vertrouwen in de ander, vertrouwen in de groep. Een beetje in je comfortzone en soms daar ook weer even buiten, dan wint de nieuwsgierigheid, de zone waar je nieuwe ervaringen op kan doen, waar nieuwe inzichten tot je kunnen komen, de zone waar je kan leren en creëren.

Het ziet er nu naar uit dat de weergoden ons goed gezind zijn en dat we dan toch nog van het terras kunnen genieten!

Morgen om 1700 uur zal Petra de deur openen (ik verwacht niet heel veel later te zijn). Het zou superleuk zijn als we buiten kunnen eten. Fijn als we samen de tafels en stoelen naar het terras kunnen brengen, de laatste hand aan onze gerechten kunnen leggen en samen een heerlijk buffet maken. Denk aan salade, hartige taart/quiche oid, soep, stokbrood/crackers met kaas, humus of wat je maar lekker vindt. Oven, koelkast met vriezer, en keramisch kookplaatje zijn aanwezig.

Na de vivencia kunnen we dan ook nog lekker buiten zijn, het is heel lang licht. Neem dan wel een vest/trui mee voor de zekerheid.

We vieren de mooie tijd die we daar hebben gedanst met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.