Verbinden in beweging

Heb je ook zo genoten van het prachtige zomerweer? Heb je een paar momenten kunnen nemen om te zijn, om helemaal de natuur te voelen in het moment? Gewoon stil staan, buiten de zon op je blote huid voelen, de wind langs je gezicht en door je haren, even helemaal in verbinding met jezelf en wat is? Misschien hoorde je nog vogeltjes, of klotsend water, geritsel van blaadjes? Misschien rook je de bloesem of het water, het bos? En misschien ben jij wel de geluksvogel geweest die het Noorderlicht heeft kunnen zien? En veel gewaarwordingen komen en gaan en komen en gaan in een licht pulserend ritme.

We gaan ons morgen in de vivencia verbinden in beweging met de krachten van de natuur, van hemel en aarde van yin en yang.

Kom jij ook weer? Je komt, je verbindt je met jezelf, de ander, de groep en kunt daarin hele bijzondere momenten ervaren. Die neem je weer mee naar huis, je lichaam blijft zich dat magische moment herinneren, in je hersenen wordt een positief paadje aangelegd en bevestigd. Soms zijn die momenten niet heel expliciet, maar aan het eind van de vivencia voel je je anders dan toen je binnenkwam en dat zegt genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.